Този тунинг на Golf задмина постиженията и на най-добрите пернишки майстори ВИДЕО

  • 14.01.2020 8:38 /
  • 8600 /
  • 0
Този тунинг на Golf задмина постиженията и на най-добрите пернишки майстори ВИДЕО

Светът на автомобилния тунинг е доста разнообразен. Едни автомобили в резултат на доработката се превръщат в произведения на изкуството, а други - в безполезна купчина метал, предизвикваща само смях. 

За да се придаде на външния вид на автомобила спортен вид, собственикът обикновено снижава окачването, използвайки регулируеми амортисьори или пневматично окачване. 

В резултат автомобилът започва да изглежда по-яко, но не винаги: в повечето случаи колата започва да изглежда комично, като този VW Golf GTI във видео, публикувано в социалната мрежа Tik Tok. 

Клипът е бил заснет на улица в Калифорния. VW Golf GTI на видеото има не само минимален просвет, но и комични гуми, които са поставени под огромен ъгъл. 

Като резултат, автомобилът изглежда като крава на лед, чиито копита са се разкрачили. Още по-смешно е това, че е разкрачено и логото на вратата на багажника. 

Но ако външният вид на автомобила си е лична работа на всеки и "за вкусове не трябва да се спори", то управлението му засяга всичките участници в движението по пътищата. 

Вижда се, че колата заради тунинга не може да се определи като безопасна. Тя е неудобна на първо място за шофьора ѝ, което може да доведе до сериозни инциденти на пътя. 

Въпреки това, собственикът на това творение, вероятно, си мисли, че управлява невероятно готин автомобил. 

 

 

КОМЕНТИРАЙ