Това е колата на бъдещето, показана от BMW в Лас Вегас (СНИМКИ/ВИДЕО)

 • 15.01.2019 9:00 /
 • 3627 /
 • 3
Това е колата на бъдещето, показана от BMW в Лас Вегас (СНИМКИ/ВИДЕО)

На изложението за потребителска електроника в Лас Вегас, BMW Group представя концептуалния автомобил Vision iNEXT. С този прототип марката показва как ще се придвижваме в бъдещето и навлиза в нова ера на радостта от шофирането.

В концепцията BMW Vision iNEXT за пръв път в един автомобил са комбинирани всички стратегически иновации на компанията като автономно шофиране, свързаност, електрификация и услуги. С този нов технологичен флагман, BMW ще продължи своята актуална моделна офанзива.

още на пръв поглед в екстериора на BMW Vision iNEXT. Веднага се разпознава новият език на формите на BMW с характерните си линии и ясни форми, чиито обемно моделирани повърхности се изпъват като мускули отстрани. Това се подчертава от ефектното лаково покритие, което прелива от топла мед до тъмна роза. Външните огледала за видимост назад са заменени от камери.

BMW Vision iNEXT е с чисто електрическо задвижване и е оформено като мобилно пространство, което предлага уютна атмосфера на живот и разкрива новото любимо място, където можем да се насладим на спокойствие и комфорт. Този дизайн създава емоции и осигурява позитивни усещания при качване в автомобила.

В интериора на iNEXT доминират ясните линии, а геометрията поставя на преден план цветовете. Комбинацията от текстил и дърво осигурява премиум излъчване, вдъхновено от мебелния дизайн и му придава особен бутиков характер.

Вече почти няма нужда от дисплеи и бутони. Функциите в BMW Vision iNEXT могат да бъдат управлявани чрез повърхностите от дърво или чрез жакардов текстил. По този начин цялостното управление на електрическия автомобил е насочено към потребностите на човека.

Серийният модел BMW iNEXT ще се произвежда от 2021 г. в завода на марката в Динголфинг и ще въведе на пътя новите стратегически иновации на BMW.

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • Пешо
  15.01.2019 17:59
  От както смениха дизайнера, БМВ не приличат на БМВ, уродлива красота отвън и от вътре.
 • Бай Герги
  16.01.2019 4:53
  Каква е тази скамейка? Това освен да го пуснат пуснат на обществени поръчки по парковете и алеите за да извозва пенсионерите, инак като го гледам кво е порцеланово просто хич не е за града, а извън града да не говорим.
 • Хунвейбин
  16.01.2019 12:53
  Този е завършил мебелен дизайн.