Топ колите от Япония и Корея (СНИМКИ)

  • 09.04.2019 11:19 /
  • 2971 /
  • 0
Топ колите от Япония и Корея (СНИМКИ)

В последно време повечето шофьори не могат да се похвалят с това, че колите им возят изправно или не се чупят. Някои модели автомобили обаче могат да предложат удобство и икономичност на собствениците си. Специалисти посочиха част от тях, разглеждайки предложенията от Япония и Корея. Без сериозни повреди те могат да изминат 400 000 километра, пише Men.bg.

10 нови коли, от които се мъчат да се избавят още след 1 година

. Lexus ES 350 Вече над десетилетие този автомобил оглавява класациите за надеждност. Съгласно независими експерти, Lexus ES 350 е най-надеждният седан от бизнес класа през 2018 г. Колата е снабдена с 300 к.с. двигател V6 и 6-степенна автоматична скоростна кутия.

2. Toyota Camry Toyota Camry – една от колите, чието название може да стане синоним на думата „надеждност“. Действително добър автомобил, който може да измине 400 000 километра, преди да влезе в сервиза. Трябва да се отбележи, че предлага още комфортно возене и умерен разход на гориво, независимо от модификацията.

3. Subaru Forester Флагманският модел на японската компания Subaru може да се определи като идеален за семейства. Предлага умерен разход на гориво, удобство, привлекателна външност и задвижване на четирите колела.

4. Kia Rio Това е един от най-популярните автомобили в Русия. Един от най-достъпните като цена. В същото време влиза в класациите за надеждност.

Най-бързо ръждясващите коли втора ръка

5. Toyota Tundra Toyota Tundra е доста надежден автомобил. Един от екземплярите му е изминал 1 милион мили, или 1.6 милиона километра, като собственикът му е бил зад волана всеки ден.

6. Honda Accord Автомобилите на марката Honda отдавна са заслужили репутацията си на надеждни коли. Дългият пробег без проблеми е присъщ на този модел. В новите Accord 2019 още в базовата комплектация се предлага системата за безопасност Honda Sensing, която помага да се избягват сблъсъци.

7. Toyota Prius От доста време Prius-ът е еталон за надежден автомобил, който може да измине не по-малко от 400 000 километра, преди да се наложи да потърсите услугите на автомонтьор. 

 

КОМЕНТИРАЙ