Тираджия измисли неочакван начин за развличане по време на задръстване ВИДЕО

  • 04.06.2023 12:50 /
  • 13035 /
  • 0
Тираджия измисли неочакван начин за развличане по време на задръстване ВИДЕО

Задръстване по пътя изобщо не е предизвикало скука и апатия сред един от шофьорите на тежки камиони, а напротив, послужило е като повод да се разгрее добре и да се приведе в още по-добра физическа форма.

Забавното видео е заснето в Приморския край на Русия от шофьор, чийто съсед в задръстване е решил да не си губи времето...

В мрежата иронично отбелязват, че по този начин шофьорът вероятно тренира преди срещите с нарушителите водачи на автомобили, които се опитват нагло да изпреварят отстрани на пътя или по някакъв подобен начин формиралата се колона от машини, съобщават световните издания.

Точно на вратите на полуремаркето той е поставил пълноценен тренажор - истинска боксова круша, която ще намерите във всяка боксова зала.

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Ето как тираджиите наказват "учителите" на пътя

Такава круша, поради бързото си движение, ви позволява да тренирате различни прийоми и ситуации и да се избере правилния момент за контраатака. От видеото се добива усещането, че тираджията знае тези неща и ги владее добре.

Вероятно конструкцията на тренажора е мобилна, той бързо се поставя в работно положение и също толкова бързо се прибира. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ