Свежи шпионски СНИМКИ на най-новото Porsche 911 , което ще излезе през 2019 година

  • 14.08.2018 16:17 /
  • 995 /
  • 0
Свежи шпионски СНИМКИ на най-новото Porsche 911 , което ще излезе през 2019 година

Ново поколение на Porsche 911 ще се появи през идната година, като най-вероятно спортната кола ще е хибрид. Нови шпионски снимки през изминалите дни показаха как ще изглежда тя. 

Новото Porsche 911 отново бе хванато от шпиони по време на тестове. Свежите фотоси разкриват новата генерация 992 почти изцяло, давайки представа върху визията на последната еволюция на легендарната спортна кола на Porsche преди тя официално да бъде показана по време на изложението в Лос Анджелис през ноември.  

На снимките се виждат нова предна броня и решетка, тя е по-квадратна и широка, отколкото в миналото, и очевидно е вдъхновена от последния модел на Cayenne. Линиите между отделните детайли на купето са по-квадратни, а предният капак върви доста надолу по предницата.  

В профил легендарната форма се запазва, но при поглед отзад се виждат забележими промени. Задницата е опростена, но разполага с нов комплект задни фарове. По традиция, над монтирания отзад шестак двигател е сложена решетка. 

Както се очаква, гамата на 911 ще се състои от Turbo, GTS, GT2 и варианти GT3. Следващото поколение обаче ще бъде първото с хибридно задвижване. 

А шокиращата новина е, че хибридите 911 може да са два. Единият ще бъде по средата на гамата като алтернатива на модела Carrera, а другият ще бъде позициониран най-отгоре в гамата, заедно с 911 Turbo. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Porsche 911 hybrid - front (watermarked)

Credits 

Porsche 911 hybrid - rear (watermarked)

 

New Porsche 911 - front

Porsche 911 spy centre console 

Porsche 911 spy centre console

Porsche 911 spy infotainment screen

Porsche 911 spy steering wheel and dials

КОМЕНТИРАЙ