Шофьорка втрещи мрежата с действията си, вижте какво се случи ВИДЕО

  • 16.01.2022 12:50 /
  • 4444 /
  • 0
Шофьорка втрещи мрежата с действията си, вижте какво се случи ВИДЕО

Този кратък видеоклип е станал изключително популярен в страните в Югоизточна Азия и забавлява милиони мъже шофьори, които са убедени, че жените никога не трябва да шофират.

Решителност и целеустременост, бързи рефлекси и добра преценка - дали жената във видеото притежава всичко това? Не изглежда така...

На кадрите се вижда малък паркинг в китайския град Шенчжен (провинция Гуандун). Собственичката на червения хечбек, която изглежда е начинаеща шофьорка, е в недоумение, стои пред свободно място за паркиране и трескаво се опитва да разбере дали лекият й автомобил може да се побере.

За всеки случай тя изважда от чантата си предварително подготвена шивашка ролетка и измерва ширината на колата си. Колко пъти на ден й се налага да прави това?

Шофьорка заседна на релсите пред влак, вижте неочаквания край ВИДЕО

Стотици злобни коментари по неин адрес бяха публикувани от онлайн шегаджии, които осмиваха всичко: очевидно не евтината кола на видеогероинята и облеклото ѝ, рулетката и безпомощността ѝ. Явно са забравили как и те са се губили някога по кръговите кръстовища, бъркали са педалите на паркинга и са забравяли за ръчната спирачка. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ