Шофьор на Porsche показа защо легналите полицаи трябва да се минават с ниска скорост ВИДЕО

  • 21.02.2022 8:32 /
  • 7164 /
  • 0
Шофьор на Porsche показа защо легналите полицаи трябва да се минават с ниска скорост ВИДЕО

Видео публикувано в Instagram профила на Arganjo_Ig показва защо легналите полицаи трябва да се преминават с ниска скорост и какво се случва, ако това не се случи.

Главният герой в клипчето е Porsche 718 Boxster, което преминава през натоварено кръстовище със солидна скорост, но секунди след това, собственикът му най-вероятно съжалява много за това.

От кадрите не става ясно с каква точно скорост се движи Porsche-то и макар да изглежда като далеч от максималните километри, които може да развие, то със сигурност това не е подходящата скорост за преминаването на този пътен участък.

Въпреки, че инцидентът се разминава без удар и без пострадали хора, то това със сигурност ще послужи като урок за водача, а може би и за някои хора, които ще изгледат видеото.

Porsche-то буквално полита във въздуха след като преминава през малка неравност в началото на кръстовището, а при приземяването си „забива нос“ в пътя. За радост, водача не губи контрол над спортното возило и успява да го удържи, въпреки лекото поднасяне. 

 

КОМЕНТИРАЙ