Шок! Гола жена атакува автомобили на пъпа на голям град (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

  • 13.08.2018 23:49 /
  • 11646 /
  • 0
Шок! Гола жена атакува автомобили на пъпа на голям град (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

Жителите на руския град Уфа станаха свидетели на това, как на улица "50-летие Октября" чисто голо момиче спираше автомобили на пътя и се качваше на тях. Потребителите в интернет предположиха, че дамата се намира под екстремен "психологически тренинг".  

По думите на очевидци, жената не е правила впечатление на невменяема или пияна, действала е съвсем съзнателно и целенасочено. Най-вероятно, тя е правила така наречения тренинг за личностно развитие, който чрез екстремни задачи позволява на хората "да преодолеят себе си, да организират личния си живот и да станат щастливи". 

Случката е от началото на юли тази година. 

Тренингите, предвидени за жени, често открито експлоатират сексуалността им. Наставниците дават на своите ученички срамни задания. Например, да преспят с първия срещнат или да се разходят голи по улицата - тоест, така да паднат вътрешните бариери и да се разкъса гнета на сивото ежедневие. 

Голи момичета не веднъж са забелязвани по улиците на други градове. Запазвайки правото си на анонимност, те са признавали, че проявите им не са били нищо повече от тренинг, но отказват да разгласяват детайли, защото са подписали съответните документи. 

Органите на реда много трудно могат да се борят с тези организации, част от които са организирани на базата на тоталитарната секта. 

Що се отнася до конкретната дама, то тя ще бъде глобена. 

 

КОМЕНТИРАЙ