Шофьор взриви интернет със звука на своя тир Scania ВИДЕО

  • 28.09.2019 8:50 /
  • 5401 /
  • 0
Шофьор взриви интернет със звука на своя тир Scania ВИДЕО

Много от шофьорите на тежки камиони в Западна Европа правят от машините си истински произведения на изкуството. Например, оказа се, че в италианския град Сант Омеро има тир Scania V8 в топ изпълнение - с двигател със 730 конски сили. Видеоклипът с камиона вече натрупа над 7 милиона гледания във Facebook - и това е само за три седмици.

Колата е превърната в истинска концертна зала - с мощна аудио система, просто погледнете високоговорителите на вратите и във външните багажници.

Отвън тракторът е украсен и с море от хромирани детайли, ефектен „полилей“ на покрива и стотици LED светлини, разпръснати по целия периметър на камиона.

На косъм от смъртта: Тир помете брутално спрял електромобил на пътя (ВИДЕО)

Интериорът е не по-малко впечатляващ. Всичко тук е покрито със снежнобяла естествена кожа. На тавана - почти истинско звездно небе, отново осеяно с светодиоди. На задната стена отново има отново високоговорители.

Защо ТИР-овете карат често с вдигнати задни колела?

На страницата на Максимилияно Кристина Гати, който всъщност е майстора на тунинга на камиона, има доста интересни видеоклипове за "музикалния" тир Scania V8. Обаче, именно видеото с песента на Strong R. & Droplex - Always е набрало рекорден брой гледания./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ