Ще се удивите като видите какви са пътниците, настанили се в тези два автомобила! (СНИМКИ/ВИДЕО)

  • 13.10.2018 10:20 /
  • 3116 /
  • 0
Ще се удивите като видите какви са пътниците, настанили се в тези два автомобила! (СНИМКИ/ВИДЕО)

Това вероятно са най-странните пътници, виждани в коли.

Лъвицата в хибридната Toyota Prius е била забелязана по улиците на руския град Владивосток, а кравата Ани на задните седалки на пикап Chevrolet в САЩ.

Откъде и за къде е пътешествала лъвицата на задната седалка на Prius - не е известно. Видеото е било заснето от случаен свидетел на улица във Владивосток. Въпреки че видът на кралицата на животните е доста благосклонен, тя има поставен нашийник. И разбира се е излишно да се припомня за опасността от транспортиране на такова животно в подобни условия.

 

 

Не по-малко опасна е и кравата Ани, която вече успя да стане известна в просторите на англоезичния интернет. И макар че тя няма нито дълги нокти, нито остри зъби, масата й е потенциална заплаха за водача. Всъщност, в случай на сблъсък, предната седалка на Chevrolet Silverado е малко вероятно да издържи на удар от 500 кг, подсилен с инерция.

Независимо от това, Кори Морис, собственикът на кравата Ани, която е на година и половина, казва, че постоянно я взима със себе си, тъй като двете неща, които животното обича най-много на света е да бъде возена в кола и да яде сладолед. /auto.blitz.bg

 

КОМЕНТИРАЙ