Секси автокалендар вдига настроението с полуголи хубавици (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

  • 02.12.2018 5:45 /
  • 11231 /
  • 1
Секси автокалендар вдига настроението с полуголи хубавици (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

Компаниите, произвеждащи автомобилни компоненти и резервни части, продължават да радват обществеността с еротични календари за 2019 г.

Този път своя вариант представи Bilstein Group, която е известна със своите амортисьори и пружини за автомобили. Фирмата притежава и производителя на филтри Febi, така че и двете марки присъстват на логото на бренда.

Febi Bilstein пусна 18-ия си поред календар. И традиционно в него няма нищо, което да го свържем с продуктите на компанията: само красиви момичета на фона на прекрасни пейзажи.

Пленителна голота: Календар със сексапилни красавици съблазни мрежата (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

Календарът за 2019 г. е заснет през лятото на испанския курорт Майорка от фотографа Кристиан Дойшер. Той е заснел три модела (Лука, Тани и Дороти) на различни места. Дойшер казва, че по време на създаването на календара са били направени повече от шест хиляди фотографии. За разлика от много други подобни календари, изданието на Febi Bilstein има доста голям тираж: 65 хиляди екземпляра. Бонусът за читателите е видеоклипът (вижте го след снимките) за създаването на календара. /auto.blitz.bg

Знойни красавици позираха в календар заедно с легендарни автомобили (СНИМКИ)

 

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Джо
    02.12.2018 10:46
    Нас ли искате да изкарате тъпи или вие сте такива! Клипът ви е от 2018, демек за стария календар! Ама нищо, догодина пак, то и кой ли ви вярва на клюките!