Сексапилна тираджийка покори мрежата (СНИМКИ/ВИДЕО)

  • 26.01.2019 10:50 /
  • 7351 /
  • 1
Сексапилна тираджийка покори мрежата (СНИМКИ/ВИДЕО)

Рино Сасаки е единодушно призната за най-красивата шофьорка на камиони в Япония. Младата жена предизвиква мъжете и успешно се справя със своята работа, като в същото време набира голяма популярност в социалните мрежи.

Рино Сасаки е дъщеря на шофьор на камион, но никога не е мислила да продължи династията, докато преди седем години баща й не се разболява сериозно. Затова 21-годишната Рино, която по това време преподава танци, изкарала шофьорска книжка за камиони и се присъединила към баща си, за да го подкрепя и да му помага при дългите пътувания. В крайна сметка тя се отказва от предишната си професия и се отдава изцяло на кариерата на шофьор на камион.

Нейният баща постепенно предавал на дъщеря си работата си, научавайки я на всички тънкости и тя станала една от малкото жени тираджийки в Япония. Тъй като Сасаки е активно и модерно момиче, тя поддържа страниците си в Instagram, Facebook и Twitter. Красавицата вече има хиляди последователи, които я обожават и й поставят титлата "най-красивата шофьорка на камиони в Япония".

Сасаки се надява, че популярността й ще вдъхнови други японски жени да работят в транспортната индустрия. Това е една от основните причини, поради които тя подробно документира живота си в различни социални мрежи, публикува снимки и истории за нейните пътни приключения.

След седем години работа като шофьор на камион, Рено Сасаки казва, че само едно нещо я разстройва - невъзможно е да се намерят подходящи работни дрехи от нейния размер. Ръкавици, гащеризони, обувки - всичко това е предназначено за мъже, така че сега тя си мечтае да създаде специална серия за облекло за жени, работещи в транспорта. /auto.blitz.bg

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Куренцо Лапас
    27.01.2019 8:47
    Страхотна е. Ще и скъсам гъза от целувки