Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Жена се изплъзна от смъртта два пъти за няколко секунди

  • 23.10.2021 9:50 /
  • 4252 /
  • 1
Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Жена се изплъзна от смъртта два пъти за няколко секунди

За да направим почивните ви дни още по-приятни, всяка събота ще публикуваме няколко интересни видеоклипа, които са попаднали в полезрението на АВТО БЛИЦ през изминаващата седмица.

"Живееш втори живот" - така казват за онези, които по чудо са се спасили от неминуема смърт. Но какво ли да кажем за тази жена на скутер от Виетнам, която се изплъзва от лапите на смъртта два пъти в рамките на няколко секунди?

Жена навлязла в нерегулирано кръстовище от второстепенен път и не взела под внимание бързодвижещата се през кръстовището бетонобъркачка. Когато го видяла на 3-4 метра, тя се опитала да избегне сблъсъка.

Но тя нямало да се измъкне, ако не била реакцията на водача на машината. Той натиска спирачките и завърта волана, за да се отдалечи на половин метър от жената. Като по чудо тя е спасена!

Точно когато опасността изглежда отминала и жената се опитва да се изправи, зад бетонобъркачката се появява друг камион. Единственото, което шофьорът е успял да направи, било да повтори маневрата на бетонобъркачката: намалил скоростта, завил наляво и навлязъл в насрещната лента, която за щастие в момента била празна. Като по чудо жената отново е спасена.

Когато шофьор бърза към магазина с намалени стоки

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: 6-етажна сграда рухна върху оживен път с коли

Тази шофьорка пък за малко да бъде убита от собствения си автомобил заради небрежността си. Пострадалата се е измъкнала само със счупвания.

В руския град Перм водач на камион успя да срути пешеходен мост

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Шофьор удиви мрежата с маневрите си на паркинг

Два популярни електрически автомобила VW ID.6 и Tesla Model Y са били сблъскани челно в Китай. Резултатът? Всичко е супер, автомобилите са се оказали добре защитени и дори не са се подпалили.

/auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Бай Х..
    23.10.2021 11:50
    Ех,ако не са руските сайтове няма да има какво да ни показва Крачунката !!!