Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Влак разкъса микробус на две части, а шофьорът...

  • 24.02.2024 10:50 /
  • 6210 /
  • 0
Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Влак разкъса микробус на две части, а шофьорът...

Всяка събота ще публикуваме няколко интересни видеоклипа, които са попаднали в полезрението на АВТО БЛИЦ през изминаващата седмица.

Американецът Александър Еванс, шофьор на микробус на Amazon е успял да се спаси по чудо след ужасяващ инцидент, който се случил, когато се опитал да премине през неудобно кръстовище и пресече нерегулируем жп прелез. Той забелязва твърде късно приближаващия влак и той буквално разполовява микробуса.

Във видеото от кабината на машината се вижда как Евънс е завъртян жестоко вътре от удара, а лилавата му шапка изхвърча от главата му. Вижда се как влакът се движи зад него със скорост от поне 80 км/ч, изключително близо от мястото, където седи.

Друг ракурс показва какво се е случило с предната част на микробуса, подчертавайки неудобното кръстовище преди сблъсъка.

Шофьорът е успял да откопчае колана си и е почти невредим, откаран е в болница само превантивно.

Докато предната част на микробуса остава на място, задната част е залепена за предницата на влака. Еванс е имал невероятен късмет да остане жив.

Той смята, че този опасен прелез все пак трябва да бъде оборудван по някакъв начин, за да предупреждава шофьорите за приближаващия влак.

Мъж съжали, че затръшна вратата

 

Това видео на Land Rover Defender е направено изцяло от изкуствен интелект. Sora е AI модел, който може да създава реалистични и въображаеми сцени от текстови инструкции

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: На бензиностанция експлодира кола, натъпкана с кокаин

Пакистанци правят броня за камион

 

Момиче се опита да спре кола с крак

Yea that kick was helpful
byu/shadman531 inAbruptChaos
 
 

 

 

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ