Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Вижте какъв инцидент предизвика шофьор с Ford Mustang

  • 30.03.2024 10:50 /
  • 4658 /
  • 0
Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Вижте какъв инцидент предизвика шофьор с Ford Mustang

Всяка събота ще публикуваме няколко интересни видеоклипа, които са попаднали в полезрението на АВТО БЛИЦ през изминаващата седмица.

Камера от видеонаблюдението е запечатала момента, в който шофьор в нетрезво състояние е катастрофирал с Ford Mustang след като решава да форсира пред другите коли на кръстовище. Инцидентът е станал в чешкия град Храдец Кралове.

Според информацията от полицията 50-годишният шофьор се е „подсилил с бира и чаша ром, преди да шофира“ и е дал положителна проба за алкохол по време на тест за алкохол на мястото на катастрофата.

Той е извършил няколко нарушения едновременно - минаване на червено, неспазване на скоростта, шофиране без книжка и употреба на алкохол.

Според данните, щетите са оценени на 50 хиляди крони (около 2000 евро) за повреденото Renault и 200 хиляди крони (около 8000 евро) за Mustang.

Публикувано в мрежата видео показва инцидент между кола и танк в руския град Нижни Тагил. Бойната машина е пътувала от завода към тестовия полигон като шофьорът на Chevrolet е пренебрегнал червения светофар. Няма сериозно пострадали в произшествието.

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Реакцията на шофьор на тежък камион го спаси от смърт

Легендарните пакистански майстори продължават да удивляват

При инцидент в Китай бензиновоз с експлодирала гума сплеска отстрани на пътя бял седан. Няма пострадали при произшествието.

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Инцидент показва ясно до какво води телефонът в колата

Мъж с моторикша съжали, че се намеси в битка на бикове в Индия

 /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ