Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Свещеник избегна катастрофа по невероятен начин

  • 19.11.2022 10:50 /
  • 2315 /
  • 0
Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Свещеник избегна катастрофа по невероятен начин

За да направим почивните ви дни още по-приятни, всяка събота ще публикуваме няколко интересни видеоклипа, които са попаднали в полезрението на АВТО БЛИЦ през изминаващата седмица.

Католически енорийски свещеник от Охайо, САЩ, пътувал със снежнобялата си кола за сутрешната меса, когато огромен черен джип едва не се врязал в него с огромна скорост.

Невероятният инцидент се е случил на 2 октомври, но кадрите от камерите за видеонаблюдение, запечатали чудодейното спасяване, бяха публикувани едва сега. В тази история има много любопитни съвпадения, като се започне от факта, че тя се случва на католическия празник на Ангелите-хранители.

В една неделна сутрин в Милфорд 87-годишният отец Джон Бок пътувал към църквата "Сейнт Андрюс", както обикновено, за служба. Изведнъж един черен джип завил през разделителната морава, но в последния момент се издигнал във въздуха, прелетял на няколко сантиметра над колата на свещеника и се приземил от другата страна на пътното платно.

Няма как просто това спасяване да не бъде наречено чудотворно. За късмет, на пътя на джипа се оказва метален стълб, който служи като рампа за впечатляващия скок. Автомобилът на свещеника не е пострадал.

Въпреки че е повреден, всъдеходът успява да се приземи на четирите си колела. Полицията твърди, че шофьорът е получил пристъп и внезапно е загубил съзнание. Сега с него всичко е наред.

Интересното е, че отец Джон е ослепял с лявото си око преди известно време, но все още шофира. Той забелязва само някакво движение от долния ляв ъгъл нагоре, но помислил, че това е птица. Разбрал за щастливото си спасяване едва няколко часа по-късно, когато му показали кадрите от уличната камера на погребално бюро. Явно провидението има своеобразно чувство за хумор.

Възможни са валежи под формата на падащи котки. Успешно се е приземила.

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Две суперколи Lamborghini се сблъскаха, едната изгоря като факла

Какво е готов да направи пътният полицай, за да спаси протокол за пътнотранспортно произшествие? Отговорът е в този видеоклип

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Land Rover се преобърна няколко пъти след сблъсък

Кабината на камион е паднала по време на движение на пътя. За щастие шофьорът се е отървал с уплаха и натъртвания

 /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ