Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Спортно Porsche се качи на дърво

  • 22.10.2022 9:50 /
  • 813 /
  • 0
Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Спортно Porsche се качи на дърво

За да направим почивните ви дни още по-приятни, всяка събота ще публикуваме няколко интересни видеоклипа, които са попаднали в полезрението на АВТО БЛИЦ през изминаващата седмица.

По време на състезание на английската писта Брандс Хеч 19-годишният водач на мощно Porsche 911 GT3 излетя от пистата и качи автомобила на дърво.

Автомобил на съперник се е врязал в колата на Уил Мартин от отбора на Comline Richardson Racing при излизането от завой. Малкият контакт е достатъчен, за да се занесе спортният автомобил на Мартин и да бъде изхвърлен от пистата.

Стената от стари гуми е намалила малко скоростта, но също така е подействала като рампа, от която колата "подскача" във въздуха и се забива в клоните на дърво.

Именно дървото обаче може да се счита за истинския герой при инцидента. Ако не беше той, жертвите едва ли щяха да бъдат избегнати. Всичко се случва твърде бързо.

Когато автомобилът се врязва в мястото, където са разположени и организаторите на състезанието, хората се разпръскват, но един човек остава, без да осъзнава опасността, в която се намира.

Невероятен инцидент, който е много интересно да се наблюдава сега, когато знаем, че никой не е пострадал. Това обаче още веднъж доказва колко бързо ситуацията може да се промени и да стане трагична.

Работа извън офиса

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Мъж премина с танк през авто гишето на KFC

Защита

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Реакцията на шофьор на Mercedes го спаси от неминуема гибел

Шлайфане на джантата на камион

/auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ