Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Шофьор увисна с тира си над бездна

  • 08.01.2022 10:50 /
  • 5021 /
  • 0
Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Шофьор увисна с тира си над бездна

За да направим почивните ви дни още по-приятни, всяка събота ще публикуваме няколко интересни видеоклипа, които са попаднали в полезрението на АВТО БЛИЦ през изминаващата седмица.

Системата за сателитна навигация изиграва жестока шега на шофьор на тежък камион, като му предлага да избере по-кратък път по тесен планински път.

Шофьорът, който доставял стоки за град Чандзи в провинция Шанси в Китай, попаднал в капан на планински път, а тирът едва не паднал от стометрова скала, информира "Дейли Мейл".

Видеозапис от необичайния и страховит инцидент, се е появил в интернет, и показва как тежкотоварният камион е готов да падне в бездната под него.

Шофьорът е избрал по-краткия път, но той ставал все по-тесен. Мъжът разбрал, че не може да мине оттук, и решил да се върне обратно, но не успял да обърне камиона си. Опитал се да се обърне на заден ход, като се движел между скалата от едната страна и стръмнината от другата.

Но по време на маневрата една от гумите на камиона се изплъзва от пътя и автомобилът остава да виси над 100-метрова скала.

Шофьорът и пътникът успели да излязат от машината и да повикат помощ. След това е направен опит камионът да бъде спасен от падане в планината, който се е оказал успешен. Спасителите използват три големи самосвала, за да изтеглят камиона обратно на пътното платно.

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: 6 коли се помляха в масова катастрофа

Range rover Discovery Sport се "спъна" в Toyota и се сгромоляса

Нямате достатъчно пари за кола? Това не е проблем: Nissan създаде хартиени изрезки, за да залепите автомобила със собствените си ръце!

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Тираджия тръгна да обръща и стана страшно меле

82-годишен шофьор на старо Ferrari в Андора объркал педалите и се блъснал във витрина

Полъх от преминалите весели празници: Кратък филм за Дядо Коледа, който разнася подаръци с рали автомобил Lancia Stratos от 70-те години на миналия век. Stratos е всепризнат шедьовър на автомобилния дизайн и винаги е удоволствие да се гледа.

Инцидент с Jeep Wrangler

/auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ