Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Шофьор паркира неправилно и му спретнаха брутално отмъщение

  • 04.06.2022 10:50 /
  • 10879 /
  • 0
Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Шофьор паркира неправилно и му спретнаха брутално отмъщение

За да направим почивните ви дни още по-приятни, всяка събота ще публикуваме няколко интересни видеоклипа, които са попаднали в полезрението на АВТО БЛИЦ през изминаващата седмица.

В руския град Санкт Петербург се е случил огнен инцидент с автомобил BMW, съобщават световните издания. Пожарната е получила сигнал в 2,26 ч. Пламналата кола е била потушена 20 минути по-късно, но е  изгоряла напълно. Пламъците се виждали от отдалечените сгради.

Както може да се забележи от кадрите, автомобилът е бил паркиран точно пред вход и потребителите в мрежата от Санкт Петербург бяха сигурни и изказаха твърдото си мнение, че палежът е извършен от отмъщение за неправилно паркиране.

По-късно във интернет се появява видеозапис от охранителна камера. В него може да се види, че пожарът не е бил случаен. В момента се издирва извършителят на подпалването.

Между другото, освен BMW е пострадал и друг автомобил - в резултат на пожара са се стопили предната броня и фарът на намиращата се наблизо KIA Rio.

Иновация: Зареждане с гориво без маркуч

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Диво полицейско преследване след кражба на кола

Пътниците в колата са обсипани с тухли, но удивителното е, че никой не е пострадал!

Във Великобритания шофьор на червено Ferrari SF90 Stradale губи контрол и се блъска в пет паркирани автомобила отстрани на пътя.

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА 18+: Блогър реши да прави трикове на улицата, но си изпати лошо

Мечка инспектира Kia Seltos

/auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ