Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Разярена тълпа почупи спортна кола Toyota

  • 27.05.2023 10:50 /
  • 1565 /
  • 0
Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Разярена тълпа почупи спортна кола Toyota

Всяка събота ще публикуваме няколко интересни видеоклипа, които са попаднали в полезрението на АВТО БЛИЦ през изминаващата седмица.

В Съединените щати разярена тълпа от участници в улични гонки с автомобили е почупила спортен автомобил Toyota MR2 Spyder. Собственичката на колата е преминала през блокираната от "състезателите" улица. Видеото е публикувано в Twitter.

По време на уличните гонки тълпи от зрители обикновено блокират участък от пътя или цяла улица (както във филма "Бързи и яростни"). Те не пропускат непознати, за да не пречат на състезателите.

Инцидентът е станал в Толанд, щата Кънектикът. Късно вечерта Денис и Стефани Саркисян се опитали да преминат по улицата, за да се приберат у дома след вечеря с приятели, но тълпата решила да разбие колата им.

Жената веднага слязла от колата, за да вразуми тълпата, но опитът бил неуспешен. Няколко души ритали спортната кола, а други скачали върху каросерията.

Toyota MR2 Spyder е получила много щети. Сега на спортната кола трябва да се сменят фаровете, страничните огледала, покрива и някои панели на каросерията.

Няколко минути по-късно Денис и Стефани Саркисян успели да си тръгнат и веднага се свързали с полицията.

По-късно полицията арестувала 20-годишния Джеферсън Дюрън, когото идентифицирала като "лидер" на нелегалните улични състезания. Извършителят е освободен срещу гаранция от 30 000 долара, а разследването продължава.

 

Правилна реакция от доставчика 

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Вижте какво се случи след като тираджия заспа зад волана

Nissan показа работата на 3.0-литровия V6 Nissan VR30DDTT, който е инсталиран на спортното купе Z

Тежка катастрофа с невероятен изход

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Показаха страховит инцидент след като отказват спирачките на автобус

Уестърн директно на пътя в Мичиган, САЩ. Полицията съобщава, че кравата е хваната от каубоя като никой не е пострадал при произшествието.

Вижте при какви условия и как пакистанците отливат и фрезоват джанти за камиони 

 /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ