Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Полицейска гонка с мотоциклетист завърши брутално

  • 28.10.2023 10:50 /
  • 2585 /
  • 1
Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Полицейска гонка с мотоциклетист завърши брутално

Всяка събота ще публикуваме няколко интересни видеоклипа, които са попаднали в полезрението на АВТО БЛИЦ през изминаващата седмица.

Някои мотоциклети са толкова бързи, че служителите на реда дори не ги преследват. Круизърите, като някои модели на Harley-Davidson, обикновено не са толкова бързи и полицията може да ги догони и залови.

Много трудно е да се спре мотоциклет без риск от нараняване за мотоциклетиста. Но полицая зад волана това сякаш не го интересува и му прави таран (12:20 на видеото).

Преследването започва в Арканзас и завършва в Тексас, САЩ. Мотоциклетистът е направил всичко възможно да избяга и дори отиълъл в друг щат.

Мотоциклетистът се е движил с превишена скорост (125 км/ч при ограничение 105 км/ч), което е и причината за преследването.

Мъжът, за когото по-късно полицията изясни, че се казва Дейвид Рорк, отбил встрани от пътя по искане на патрула. След това, когато полицаят се приближил до мотоциклета, Рорк потеглил бързо. И започнало преследването със скорост до 160 км/ч.

Всичко завършило с таран, загуба на управлението и полет в канавка. Оказало се, че Рорк има нерегистриран пистолет, а също така е приел наркотици преди пътуването.

Ето така шофьорите в Китай си изясняват отношенията

Летен вариант на автобус в Бразилия

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Влак блъсна тир на жп прелез, избухна голям пожар

В мрежата е показан мотоциклет, който е с дължина 5,18 метра и тегло 1,451 килограма, а двигателят е автомобилен, четирицилиндров Chevy II.

/auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • ofpfasexggdbh
    28.10.2023 22:51
    Разпродажба! Хладен, удароустойчив и водоустойчив монокъл с 16x увеличение. Сега можете да видите всичко и само на половин цена----->> https://e.vg/mono