Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Няма да повярвате какво се случи при този страховит инцидент

  • 23.07.2022 10:50 /
  • 1945 /
  • 0
Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Няма да повярвате какво се случи при този страховит инцидент

За да направим почивните ви дни още по-приятни, всяка събота ще публикуваме няколко интересни видеоклипа, които са попаднали в полезрението на АВТО БЛИЦ през изминаващата седмица.

В Бразилия се e случи. ужасен инцидент. Мотоциклетист e изскочил с пълна скорост на пътя на автобус. Мъжът натиска спирачките, за да избегне сблъсък. Той обаче не успява да се задържи и пада от машината.

Главата му се озовава под колелата на автобуса. За щастие мъжът е носил каска, което, в комбинация с отличната реакция на шофьора на автобуса, се оказва спасително.

Мотоциклетистът, разбира се, е понаранен леко. В крайна сметка той е бил влачен по асфалта в продължение на няколко метра. Но това е нищо в сравнение с това, което можеше да бъде.

Мотоциклетистът успява сам да се измъкне изпод автобуса. Свидетели му помагат да свали каската си и да се изправи на крака. Те също така издърпват мотоциклета. На лицата на хората около него може да се види удивлението, когато поглеждат шлема му.

Трябва да се отбележи, че друг преминаващ наблизо мотоциклетист е без каска. Може би тази ситуация ще го накара да осъзнае значението на това животоспасяващо средство за защита.

 

Обир в Ню Йорк

Този шофьор на тир е решил да похапне, но след това е съжалил за желанието си

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Тези автомеханици удивляват с работата си

Неочаквано

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Крадец отмъкна кола и спретна гонка в стил GTA

Мъжът оцелява и дори не е пострадал при самолетна катастрофа - благодарение на спирачен парашут

/auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ