Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Не е истина какво направи шофьорка на заден ход

  • 09.07.2022 10:50 /
  • 7549 /
  • 0
Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Не е истина какво направи шофьорка на заден ход

За да направим почивните ви дни още по-приятни, всяка събота ще публикуваме няколко интересни видеоклипа, които са попаднали в полезрението на АВТО БЛИЦ през изминаващата седмица.

Когато се окажем в неприятна ситуация, често чуваме от другите: "Можеше да бъде и по-зле". Видеоклип, който e станал много популярен в интернет, показва колко зле може да завърши опитът за излизане от паркинг на заден ход.

Паркирането назад или излизането от място за паркиране може да бъде трудно за начинаещите шофьори. Пореден пример за това е инцидент в Нюарк, щата Делауеър, САЩ, който е заснет от улична камера.

Съдейки по текста към видеоклипа, вероятно той е качен от собственика на зеления автомобил, който е бил повреден по време на злополучна маневра на черния Hyundai Santa Fe.

Видеоклипът започва с черния кросоувър, който на заден ход излиза от паркинг пред къща. Изведнъж всичко се обърква. Жената зад волана изпада от колата на тротоара, а неуправляемият Hyundai Santa Fe продължава да се движи, като се удря в чисто новия кросоувър Hyundai Venue на съседа и преобръща кофите за боклук.

Изплашената жена се надига от земята, настига колата, сяда отново зад волана, натиска клаксона в паника и накрая спира автомобила. След това, изпаднала в шок, тя се връща в дома си. Не изглежда да е била сериозно ранена, а по-скоро силно разтърсена вътрешно. 

Спирачките на евакуатор, транспортиращ полицейски автомобил в Москва са отказали

Разгневена жена e преобърнала джипа на известния антиислямист Ларс Торсен, който публично е изгорил Корана в Норвегия

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Булдозер унищожи брутално стотици мотоциклети

Екзотични автомобили на стойност над 100 милиона долара: най-скъпият автосалон в света в Дубай

Откачила се гума предизвиква страховита масова катастрофа в Москва

 

КОМЕНТИРАЙ