Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Над 50 коли се помляха в масова катастрофа

  • 02.04.2022 10:50 /
  • 2064 /
  • 0
Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Над 50 коли се помляха в масова катастрофа

За да направим почивните ви дни още по-приятни, всяка събота ще публикуваме няколко интересни видеоклипа, които са попаднали в полезрението на АВТО БЛИЦ през изминаващата седмица.

Необичаен и в същото време брутален инцидент се е случил на магистрала 81 в Пенсилвания, САЩ,  по време на снежна буря. Един от участниците в произшествието е снимал всичко отстрани на пътя и самият той едва не е бил блъснат от кола.

Колите продължават да се блъскат една в друга дори след като авторът на видеото спира да снима (вероятно все пак е престанал да се притеснява за колата си и се е втурнал да помага на пострадалите).

Пред изданието 6ABC говорителят на управлението по извънредните ситуации в окръг Шуйлкил Дейвид Беъм заявява, че разследването на причината за инцидента е възпрепятствано от пожара, който дълго време не е могъл да бъде потушен.

Достатъчно е един шофьор да катастрофира и ето какво се случва. Поради тази причина е по-добре да се отбиете от пътя при лошо време", добавя Беъм.

Дъските не са издържали

Когато някой изглежда като обикновен пешеходец, но всъщност е нинджа, готов да се изправи срещу опасността във всеки един момент.

Случайна среща през нощта на път в Индия

Този шофьор май е объркал обикновен път за с писта за състезания

 /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ