Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Мъж се качи на покрива на джип и ето какво направи

  • 12.08.2023 10:50 /
  • 2254 /
  • 0
Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Мъж се качи на покрива на джип и ето какво направи

Всяка събота ще публикуваме няколко интересни видеоклипа, които са попаднали в полезрението на АВТО БЛИЦ през изминаващата седмица.

В центъра на руския град Тула пътник в автомобил се е качил на покрива и потанцувал, докато колата била на кръстовище, съобщават световните издания.

На кадрите се вижда как мъжът танцува на покрива на черен джип, който чака зелен светофар, като после се връща обратно в салона. В този момент няколко шофьори на автомобили, стоящи наблизо, започват да натискат клаксона.

„Августовската жега действа не само на московчаните и жителите на Московска област, но и в Тула. Мъжът от видеото се е помислил за превъплъщението на Елвис и танцува на покрива на джип в центъра на града", пише в коментарите към видеото.

Потребителите в социалните мрежи са забелязали, че кадрите са заснети от кола, украсена с празнични ленти. Вероятно танцуващият пътник е свързан със сватбеното шествие, предполагат те.

 

 

Невероятни офроуд възможности Toyota Land Cruiser 70

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Кражба на кола завърши с епична катастрофа

В Брянск, Русия,  работниците си тръгнали от мястото за ремонт на пътя заради дъжда и не го оградили. Момиче е пресичало пътя, без дори да знае за ямата. За щастие тя успяла да се измъкна сама.

Електрическа кола Tesla Model Y проби оградата на къща в американския град Финикс и се приземи в басейна след инцидента.

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Случайна минувачка спря камион, движещ се без шофьор

Автомобилът на водач от Латвия е попаднал в силна градушка

/auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ