Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Мъж премина с танк през авто гишето на KFC

  • 15.10.2022 10:50 /
  • 1862 /
  • 0
Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Мъж премина с танк през авто гишето на KFC

За да направим почивните ви дни още по-приятни, всяка събота ще публикуваме няколко интересни видеоклипа, които са попаднали в полезрението на АВТО БЛИЦ през изминаващата седмица.

Британецът Еди Хол е решил да провери дали е възможно да се премине с танк през гишето за автомобили на KFC. Въпреки че, строго погледнато, неговият CVR-T Scimitar, закупен онлайн, не е танк, а бронирана разузнавателна машина.

Еди Хол е известен като най-силния човек в света и е носител на тази титла от 2016 до 2020 г.. Наскоро той купува CVR-T Scimitar, оборудван с модернизиран 4,2-литров бензинов двигател Jaguar. Машината може да се управлява законно по обществени пътища с максимална скорост от 32 км/ч.

Основната трудност при посещението на авто гишето на KFC е тясната алея с много остри завои за автомобил с такъв размер. Ограничената видимост от седалката на водача също не улеснява процеса.

Въпреки това Scimitar е много по-малък от пълноразмерен боен танк, така че достига до прозореца за поръчки без никакъв проблем. Шофьорът се намира от другата страна на гишето, така че е трябвало да използва съобразителността си, за да плати и да си вземе поръчката.

Комбито се превръща в пикап с едно бързо движение

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Суперкола за 1 млн. долара стана жертва на урагана в САЩ

Този шофьор явно е голям фен на автомобилните табелки

В новата серия краш-тестове на EuroNCAP е тестван луксозният кросоувър Mazda CX-60. Японската кола се справи блестящо - пет звезди от пет.

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Реакцията на шофьор на Mercedes го спаси от неминуема гибел

И накрая още едно зрелищно видео с танк, показващо какво се случва, когато човек се е преместил от автомобил на танк и все още не е адаптирал навиците си за шофиране.

 /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ