Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Крадци влязоха директно с автомобил в мол

  • 04.02.2023 10:50 /
  • 1705 /
  • 0
Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Крадци влязоха директно с автомобил в мол

На камерите от видеонаблдението в търговския център Canada Mall, северно от Торонто, е заснет обир в стил GTA.

Двама дръзки престъпници влезли с откраднато Audi A4 през затворената врата в един часа през нощта. На кадрите се вижда как автомобилът се движи спокойно и уверено в търговския център.

Според полицията престъпниците са откраднали само електроника, но въпреки внимателното си шофиране са причинили големи щети.

Сержантът от регионалната полиция Клинт Уитни описва престъплението като "дръзко". "Смешно или просто нагло, но в същото време и неприемливо. През нощта в търговския център работят чистачи и охранители. Имахме късмет, че никой не пострада и че бяха нанесени само материални щети. Въпреки това има значителни материални щети. И ние го приемаме сериозно."

По-късно полицията открива автомобила Audi и собственикът се оказва жена на име Тейлър-Ан Кобингер, която живее в съседна провинция на повече от 500 км. Тя е шокирана, когато научава, че нейният автомобил е замесен в престъплението.

Жената казва, че автомобилът е бил откраднат още на 29 януари. Тя го беше обявила за продажба и един от купувачите поискал тест драйв.

Когато мъжът започнал да шофира твърде агресивно, собственичката решила да шофира сама и излязла от колата, за да се премести зад волана. В този момент мъжът натиснал газта и избягал, пише Carscoops.

Кражбата вероятно ще бъде добавена към списъка с обвинения, който вече включва проникване с взлом, повреждане на имущество, опасно шофиране и притежание на крадени вещи. Но първо трябва да бъдат заловени престъпниците. Те са носели качулки и камерите не са успяли да заснемат лицата им.

В Израел специална техника разрушава мост, на който... са самите машини

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Брутална катастрофа след гонка между два автобуса

Доста нелеп инцидент на пътя в руския град Уфа

Спасителите успяват да извадят хора от автомобил, претърпял инцидент на железопътен прелез, секунди преди влакът да помете машината

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Мъж разби мощна Toyota, превърна я в скрап

Агресия на пътя

 /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ