Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Конфликт между двама шофьори завърши с преобърната кола и вадене на нож

  • 15.07.2023 10:50 /
  • 2577 /
  • 0
Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Конфликт между двама шофьори завърши с преобърната кола и вадене на нож

Всяка събота ще публикуваме няколко интересни видеоклипа, които са попаднали в полезрението на АВТО БЛИЦ през изминаващата седмица.

Когато яростта на пътя излезе извън контрол, всички губят. Това със сигурност се отнася за един подобен инцидент, случил се наскоро в Австралия.

Мъж в комби Holden Astra тръгва да блъска на таран малък седан, но накрая сам се преобръща. Полицията казва, че след това той излязъл от колата и известно време размахвал нож, преди да пристигнат служителите на реда.

Кавгата е станала на шосе в Австралия, близо до Мелбърн. Astra се е опитала да атакува седана, което го е накарало да се преобърне. Видеото потвърждава тази версия на събитията.

Кавгата обаче не свършва дотук. След като излязъл от преобърнатата кола, шофьорът с нож подгонил противника. Други шофьори трябвало да разделят двамата мъже преди пристигането на полицията.

Полицаите са задържали скандалджията. Срещу 50-годишния мъж са повдигнати обвинения за безразсъдно поведение, заплашваща с тежки наранявания, опасно шофиране, невнимателно шофиране, престъпни действия, противозаконно нападение, нападение с оръжие и притежание на оръжие. Той вече е пуснат под гаранция, но делото е насрочено за 3 ноември.

В Хакасия, Русия, шофьор е заспал зад волана и неволно изпълнил каскадьорски трик: колата влетяла с висока скорост, обърнала се във въздуха и кацнала на покрива на магазин. "Пилотът" е пострадал и е откаран в болница.

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Свирепа катастрофа между тир и кола, заснета от първо лице

Огнено шоу от мотоциклетисти-камикадзе

 

Огромни камъни са паднали върху път с автомобили в Тюмоукедим, Индия. Един човек е загинал, а други четирима са ранени

Вместо почивка на море

/auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ