Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Две суперколи Lamborghini се сблъскаха, едната изгоря като факла

  • 12.11.2022 10:50 /
  • 1038 /
  • 0
Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Две суперколи Lamborghini се сблъскаха, едната изгоря като факла

За да направим почивните ви дни още по-приятни, всяка събота ще публикуваме няколко интересни видеоклипа, които са попаднали в полезрението на АВТО БЛИЦ през изминаващата седмица.

Рядък Lamborghini Aventador SVJ Roadster е унищожен при ужасяващ инцидент в САЩ. Суперавтомобилът изгаря до основи след сблъсък с друго Lamborghini и не може да бъде възстановен. Видеозаписът на инцидента се появи на страницата на блогъра ibatici_ в Instagram.

Катастрофата е станала в Ню Йорк. Съобщава се, че Lamborghini Aventador SVJ се е движел по пътя с разрешена скорост, но е ударен от Lamborghini Huracan. Ударът изхвърлил Aventador от пътя, като се блъснал в Acura и след това се запалил.

Пожарът бързо избухва и за броени минути скъпият суперавтомобил изгаря до основи. Шофьорът е спасен от колата и спешна помощ с хеликоптер го отвежда с изгаряния.

Пострадалият собственик на Lamborghini Aventador SVJ Roadster е известният адвокат, филантроп и колекционер на автомобили Брайън Саламоне. Розовото му Lamborghini се е превърнало в своеобразна знаменитост. Преди това автомобилът е участвал в музикален видеоклип на Ники Минаж, а Брайън Саламоне е участвал и в благотворителни автомобилни ралита със суперавтомобила.

Общата стойност на катастрофиралите автомобили е около един милион долара, като Lamborghini Avenrador SVJ Roadster струва около 600 000 долара. Произведени са само 800 такива автомобила.

 

Бронираният Chevrolet Tahoe не се поддава на опитите да бъде превърнат в скрап

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Мъж премина с танк през авто гишето на KFC

Някъде в Африка маймуни ограбват в движение автомобил с пъпеши

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Land Rover се преобърна няколко пъти след сблъсък

В Индия багер спаси слонче от яма, животното му благодари

 /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ