Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Диво полицейско преследване след кражба на кола

  • 30.04.2022 10:50 /
  • 8658 /
  • 1
Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Диво полицейско преследване след кражба на кола

За да направим почивните ви дни още по-приятни, всяка събота ще публикуваме няколко интересни видеоклипа, които са попаднали в полезрението на АВТО БЛИЦ през изминаващата седмица.

Според информацията на калифорнийската полиция сребристият Cadillac Escalade е бил откраднат в Тексас, откъдето са и тримата заподозрени. Един от тях, 18-годишно момче, също така е издирвано и за убийство.

Журналистите от телевизия ABC7 са заснели кадри от въздуха как джипът спира, а един от пътниците изскача и побягва. Другият бандит също иска да избяга, но след като преценява трезво спринтьорските си умения, се качва обратно в колата.

Всъдеходът се движи агресивно, ускорява по магистралата, изпреварва други автомобили, навлиза в насрещното движение и накрая навлиза в жилищен комплекс. Престъпниците изоставят автомобила и се опитват да се скрият в лабиринт от пътеки, като се катерят по огради и живи плетове пред очите на изумените жители.

Обаче не само журналистите, но и полицията наблюдава бандитите от въздуха. Всички опити да се скрият в храстите от въздуха изглеждат малко комично.

Скоро двама полицаи с пистолети в ръце се натъкват на момчетата и им нареждат да легнат на земята. Престъпниците се предават. Съучастникът им, който изскача от колата, също не успява да стигне далеч и бива задържан.

GTA в реалния живот

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Кола стана на парчета след страшен взрив

Нищо необичайно, просто шофьорът на автобуса реши да разтовари багажа по-рано.

Случайно преминаващ екип на пътна полиция охлажда страстите на шофьори

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Паркирана кола "избяга" на опасно пътешествие

Нелеп инцидент

/auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Ksa
    30.04.2022 10:54
    Клуб за секс запознанства → https://easydating4u.site