Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Бизон си заклещи главата в салона на кола с хора

  • 16.10.2021 9:50 /
  • 2803 /
  • 0
Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Бизон си заклещи главата в салона на кола с хора

За да направим почивните ви дни още по-приятни, всяка събота ще публикуваме няколко интересни видеоклипа, които са попаднали в полезрението на АВТО БЛИЦ през изминаващата седмица.

Посетителите на природен парк Омега в провинция Квебек, Канада, могат да се насладят на спираща дъха гледка и страхотно преживяване. 12-километровата пътека се вие през хълмове, ливади и горички, през няколко реки и по време на пътуването можете да видите много диви животни: бобър, енот, койот, бик, елен, дива свиня, бизон, червена лисица, алпийски ибис, карибу, черна мечка, лос.

Тревоядните животни могат дори да бъдат хранени, за което предварително се закупува торба с моркови на входа на парка. Всички животни могат да бъдат угощавани, освен бизона. Може би се питате защо? Отговорът е във видеото малко по-надолу..

Любопитен млад бизон се е приближил до колата на поредните посетители, остави се е да бъде сниман и е усетил миризмата на пресни моркови от салона на машината. Бизонът се е приближил още повече и доверчиво е пъхнал глава през прозореца.

А след това започват проблемите. Както за хората в салона, така и за уплашения звяр, който е успял да вмъкне главата си вътре, но не могъл да я върне обратно - тя се заклещила заради рогата му.

Бизонът се паникьосал и решил да се измъкне със сила, като очевидно е разкъсал част от вътрешната облицовка. Животното започнало да рита корпуса с копита, но и това не помогнало.

За съжаление краят на тази история е извън обхвата на това видео. Искаме да вярваме, че служителите на природния парк са пристигнали на мястото достатъчно бързо, за да освободят уплашеното животно. А посетителите, които били нетърпеливи за ярко преживяване, наистина са го получили в пълна степен.

Шофьор е объркал педалите и е паднал от моста. Няма загинали при инцидента.

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Какво се случва, ако се остави велосипед на релсите на метрото

Глутница кучета преминава през пешеходна пътека в руския град Курск

Мигранти в Англия са откраднали кола и са катастрофирали на първото кръстовище. Прелюбопитно е колко души излизат от автомобила.

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: 6-етажна сграда рухна върху оживен път с коли

Автокран се преобърна при инцидент, станал в Бразилия. Шофьорът е жив и здрав, по време на падането той не е бил в кабината, тъй като е управлявал крана дистанционно.

/auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ