Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Бандити нападнаха шофьорка, но си изпатиха

  • 05.03.2022 10:50 /
  • 13552 /
  • 1
Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Бандити нападнаха шофьорка, но си изпатиха

За да направим почивните ви дни още по-приятни, всяка събота ще публикуваме няколко интересни видеоклипа, които са попаднали в полезрението на АВТО БЛИЦ през изминаващата седмица.

Предградията на пакистанския град Карачи, финансов център на страната и един от най-големите метрополиси в света, са известни с пренаселеността, бедността и уличната престъпност, подхранвани от многобройните мигранти от Югоизточна Азия.

Така че, ако се окажете в опасния район, по-добре е да го напуснете бързо, без да спирате под какъвто и да е предлог или дори да слизате от колата. Същото е направила и собственичката на бял малък автомобил, която е преследвана от нападател на мотоциклет.

Обирджиите засичат колата на момичето, спират я и са се канели да изхвърлят жертвата от автомобила, но уплашената шофьорка натиснала педала на газта колкото може по-силно.

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Камион бутна и мина върху жена с мотопед, краят е удивителен

И се втурва по криволичещата улица с бандита върху капака на автомобила си. В коментарите под видеото много потребители на мрежата изразиха надежда, че тя е отвела ужасения крадец направо в полицейския участък, но уви, на последните кадри се вижда как той се свлича в прахта на тротоара и така избягва неприятна среща със служителите на реда в Карачи.

Глухо куче, спасено от евтаназия, кара собствения си автомобил по пистата Daytona Speedway

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Ремарке на камион се изтърколи и разруши магазин

Сериозно модифициран лоурайдър на базата на класическия ГАЗ-24 от 1980 г. се продава в Смоленск. В процеса на тунинговане Волгата е получила пневматично окачване и двигател V8 от автобус!

Видео обиколка с дрон на завода на Morgan, където автомобилите се сглобяват по същия стар начин, както преди 108 години

 /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Тейко
    07.03.2022 0:16
    няма нужда от руси видеота. има ютубе.