Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Бандит тръгна да обира пътници в рейс, но му се случи случка

  • 20.11.2021 9:50 /
  • 5662 /
  • 0
Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Бандит тръгна да обира пътници в рейс, но му се случи случка

За да направим почивните ви дни още по-приятни, всяка събота ще публикуваме няколко интересни видеоклипа, които са попаднали в полезрението на АВТО БЛИЦ през изминаващата седмица.

Жителите на колумбийския град Баранкиля са проявили единство, смелост и вяра в себе си. Именно тези качества са помогнали на няколко пътници в градски автобус да се справят с въоръжен грабител и да го предадат на полицията.

От видеото става ясно, че извършителят на престъплението е изчакал в рейса да останат малко пътници, един мъж и две жени, и заплашвайки с пистолет е взел от шофьора дневната сума.

Ако се беше задоволил с тази сума, вероятно щеше да успее да избяга от мястото на инцидента, но той е решил да вземе също така парите на пътниците. След като взел всичко, което могъл, крадецът безгрижно обърнал гръб на жертвите си и се отправил към изхода.

Тогава те дружно се нахвърлили върху него, повалили го на земята и го обезоръжили. И тогава започнали да го налагат. Дамата, чието портмоне натрапникът отмъкнал, била особено активна. Тя засипала с удари крадеца, докато не пристигнала полицията.

Шофьорът не е рискувал да влезе в схватка, но се е обадил на най-близкия патрул. Едва когато полицията пристига, той се осмелява да напусне работното си място и да удари един-два пъти крадеца.

Инцидент при опит за паркиране

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Няма да повярвате как размръзват камионите в Якутия

Този шофьор на Ford от руския Краснодар явно много е бързал да стигне до някъде

Екран тип тъчскрийн в Buick Reatta от 1988 г.

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Жена се учи да шофира, мъжът й се хвана за главата

Суперобтекаемият тир Yuancheng от Geely и някои от неговите страхотни функции

Дрифт през моравата пред къща във Флорида

/auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ