Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: 14-г. джип Porsche се промъква удивително по скалите

  • 24.09.2022 10:50 /
  • 1925 /
  • 0
Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: 14-г. джип Porsche се промъква удивително по скалите

За да направим почивните ви дни още по-приятни, всяка събота ще публикуваме няколко интересни видеоклипа, които са попаднали в полезрението на АВТО БЛИЦ през изминаващата седмица.

Видео е запечатало как стандартен Porsche Cayenne от първо поколение изкачва планински терен в заводска конфигурация. Единствената разлика е в комплекта гуми за офроуд.

Видеоклипът е заснет на популярен сред американските офроуд ентусиасти маршрут в Моаве. Кросоувърът Porsche Cayenne от 2008 г. смело се промъква, преодолява скали и се изкачва по известната "Врата на ада" - тясно и стръмно изкачване между две отвесни скали.

Автомобилът не е претърпял никакви промени преди екстремното приключение и е запазил оригиналните си двигател, трансмисия, окачване и клиренс. Това обаче не пречи на автомобила да се справи с най-трудните участъци от 10-километровия маршрут.

Porsche Cayenne обикновено се свързва с шосе или магистрала, като това прави още по-вълнуващо да се наблдава предизвикателното изкачване на офроуд трасето. Специална заслуга за успеха на начинанието има шофьорът, който запазва самообладание, когато предните или задните колела на автомобила се откъснат от земята.

По време на изпитанието кросоувърът получава минимални повреди: няколко охлузвания по бронята, драскотина по прага и пукнат калник.

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Не е за вярване как този мъж транспортира колата си

Щастливо ремарке отива на вилата

Електрически автобус се е запалил във Франция по епичен начин - с фойерверки

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Шофьор влезе с Range Rover на плажа, но му се стъжни

Майстор на плъзгането и дрифта от Чечня

/auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ