Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Защо не трябва да паркирате до пожарен кран

  • 06.03.2021 9:20 /
  • 1021 /
  • 0
Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Защо не трябва да паркирате до пожарен кран

За да направим почивните ви дни още по-приятни, всяка събота ще публикуваме няколко интересни видеоклипа, които са попаднали в полезрението на АВТО БЛИЦ през изминаващата седмица.

Всеки шофьор знае, че паркирането в близост до пожарни кранове, устройства за свързване на подвижно противопожарно оборудване, е строго забранено. В случай на извънредна ситуация колата ви може да бъде изтеглена настрани без никаква церемония или дори повредена по някакъв начин, за да може пожарникарите да направят връзката с водопровода.

Затова случилото се с Volkswagen, паркиран до хидрант на 102-ра улица в Ийст Сайд ,Ню Йорк, САЩ, единодушно е наречено от всички американски медии „добър урок“ за собственика на автомобила.

За да опънат шланга по права линия, пожарникарите са разбили прозорците на предните врати на колата, без никакво колебание. Но въпреки това връзката не е била идеална и водата под голямо налягане е биела във всички посоки. Водачът ще се наложи да плати и глоба от 115 долара заради незаконно паркиране.

В Тверска област, Русия, служителите на комунални услуги са дошли да ремонтират водна кула, но нещата определено не се развили според плана.

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Кармата наказа нагъл шофьор, бутнал мъж със скутер

Шофьор от Полша се е оказал на пътя на цяло стадо елени, случилото се не се вижда често

ВАЗ-2112 губи части в движение

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Шофьор спаси по чудо автобус от падане в пропаст

Подборка от полезни китайски устройства и трикове

В Сахалин, Русия, шофьор на камион е е загубил жива риба. Много риба ...

В мрежата са впечатлени от начина, по който този шофьор се радва на първия сняг

 

КОМЕНТИРАЙ