Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Последиците от експлозия на колело на камион до нов Mercedes

  • 07.11.2020 9:20 /
  • 5245 /
  • 0
Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Последиците от експлозия на колело на камион до нов Mercedes

За да направим почивните ви дни още по-приятни, всяка събота ще публикуваме няколко интересни видеоклипа, които са попаднали в полезрението на АВТО БЛИЦ през изминаващата седмица.

Собственикът на този бял Mercedes-Benz GLE Coupe e имал лошия късмет да бъде до тежък камион в момента на експлозията на колелото му. Корпусът и интериорът на немския кросоувър са получили значителни повреди и сега предстои скъп ремонт

Съдейки по щетите, взривът е бил много силен, но мерцедесът се е представил отлично и е защитил пътниците.

Популярен турски готвач блогър е превърнал стар голф в мобилно барбекю.

Собственикът на Chevrolet Corvette от 1966 г. е решил да го покара за първи път от шест месеца. Той е направил кръгче близо до къщата си и ... всички спирачки на колата изведнъж са отказали.

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Нов Nissan бе смачкан при катастрофа, но се случи нещо изумително

А собственикът пък на тази стара лада не щади колата си. Скача върху машината след инцидент, оправя ламарините и продължава.

В Китай мотоциклетистка се е спасила по чудо от две големи и страховити машини

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Бели мечки инспектират камиони на пътя

Арматурата, транспортирана от тир, е била лошо закрепена и при рязко спиране е преминала през корпуса и кабината. За щастие не е имало сериозни последствия за шофьора.

И накрая, невероятната история от изминалата седмица, която се е случила в Ротердам, Нидерландия. На влака на метрото са отказали спирачките на виадукта на последната станция и той е дерайлирал, но не е паднал на земята, а е увиснал върху местно произведение на уличното изкуство - огромна бетонна опашка на кит. Машинистът се е отървал с наранявания, никой друг не е пострадал. Наложило се е Влакът трябвало да бъде свален с кранове.

/auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ