Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: "Нападение" на бариера срещу пътници в камион

  • 24.07.2021 10:50 /
  • 1390 /
  • 0
Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: "Нападение" на бариера срещу пътници в камион

За да направим почивните ви дни още по-приятни, всяка събота ще публикуваме няколко интересни видеоклипа, които са попаднали в полезрението на АВТО БЛИЦ през изминаващата седмица.

Въвеждането на платени пътища по света, което въврви с бързи темпове, невинаги е безпроблемно. За много шофьори, особено в отдалечените провинции, преминаването през пункт за пътни такси с бариера е истинско предизвикателство. В интернет е пълно с различни видеоклипове - драматични, трагикомични и просто комични.

Към последните може да бъде включен видеоклип, заснет в южния индийски щат Хайдерабад, щата Телангана. Шофьорът на камион, който превозвал хора в задната част (често срещана практика в Индия), избързал прекалено много, когато минавал покрай пункта за плащане на пътни такси.

Веднага след като камионът пред него преминал бариерата, нашият герой веднага заел мястото му, но леко не изчислил - изминал още 1,5-2 метра.

В резултат на това бариерата, задействана след преминаването на предишното превозно средство, се спуска не пред капака на автомобила, а директно върху каросерията, върху главата на невинния пътник.

И то не веднъж, а няколко пъти, очевидно опитвайки се да втълпи необходимостта да се спира стриктно според маркировката и знаците.

Видеоклипът с "атаката на бариерата" бързо се разпространи в мрежата и човек може само да съчувства на пътника, който неволно е станал обект на множество хумористични гифове и хумористични подборки.

Наводненията обхванаха една от китайските провинции, а автомобилите плуват в потоците вода като макарони.

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Toyota Camry се взриви по средата на улицата

Руският каскадьор Евгений Чеботареве изпълнил класическа каскада от филмовите преследвания - преминаване под полуремарке. На живо изглежда много по-опасно, отколкото във филмите.

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Фермер потроши кола на туристи с мотокара си

Намериха излишния детайл

Импровизиран студен душ

Mitsuoka Buddy е ретро версия на Toyota RAV4. Трябва да признаете, че изглежда доста готино

/auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ