Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Бесен екшън с полицейска гонка със стрелба

  • 26.09.2020 8:50 /
  • 2988 /
  • 0
Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Бесен екшън с полицейска гонка със стрелба

За да направим почивните ви дни още по-приятни, всяка събота ще публикуваме няколко интересни видеоклипа, които са попаднали в полезрението на АВТО БЛИЦ през изминаващата седмица.

В ЮАР има много много лоша криминогенна обстановка, ето защо полицията там изобщо не се церемони - вижте само какво преследване устроиха служителите на реда заради  откраднат от похитителя пикап Nissan.

Няколко екипа на полицията в коли, полицейски мотоциклет и хеликоптер преследват престъпника. За да спрат мъжа в пикапа, се наложило да се открие стрелба от мотоциклета и хеликоптера.

Шофьор на автобус ЛиАЗ е извършил страховита маневра на висока скорост, при която пада пътен стълб. Причината за това поведение на водача остава загадка.

Съботна авто подборка от зрелищни ВИДЕА: Бой между шофьори като в "Междузвездни войни"

Това видео е още едно напомняне за коварството на аквапланинга. Случаят е от Полша.

Група приятели на високоскоростни мотори са се отправили да се повозят по магистралата. Със скорост от около 140 км / ч, един от мотоциклетистите е бил ударен от пикап Ford F-150. За щастие и благодарение на специалната си екипировка, водачът на мотоциклета се е отървал само с рани, които не са сериозни.

Съботна авто подборка от зрелищни ВИДЕА: Крадци "обезкостиха" BMW X6 почти до гол корпус

Спирачките на два камиона Volkswagen Constellation почти едновременно са отказали на планински път в Бразилия и им се наложило да използват една и съща спирачна лента. Кадрите отстрани изглеждат забовни, но едва ли на шофьорите им е било много весело.

В казахстанския град Кустанай задържан подпийнал мъж е извършил дръзко бягство от полицейски автомобил. Случаят е запечатан от видеорегистратора на една от колите в потока.

/auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ