Разгледайте фабриката за електрически хиперколи Rimac с очите на дрон ВИДЕО

  • 10.10.2023 9:31 /
  • 652 /
  • 1
Разгледайте фабриката за електрически хиперколи Rimac с очите на дрон ВИДЕО

Производството на електрически хиперколи Rimac беше показано през очите на дрон.

Rimac Automobili, създателят на мощни и бързи електрически превозни средства, се е записал в историята на световната автомобилна индустрия със своя хиперавтомобил Rimac Nevera, който постави много световни рекорди и се превърна в най-бързия модел на Фестивала на скоростта в Гудууд и Нюрбургринг за масово произвеждани електрически превозни средства, одобрени за движение по обществените пътища.

И сега всеки може да види условията, в които се създават рекордни хиперколи.

Заводът на Rimac Automobili в Света Неделя, близо до Загреб, е едновременно седалище на компанията и завод за сглобяване на Rimac Nevera.

Офис пространството, в което работят дизайнери, инженери и други служители на марката, се намира в същата сграда като производствените халета.

Обикновено само служители на компанията имат право да влизат в тези помещения, но Rimac Automobili реши да покаже задкулисието на всички и засне видео обиколка на централата си с помощта на дрон.

Видеото е заснето в един кадър и отвежда зрителя от входа на сградата през конферентните зали и производствената линия.

Видеото показва целия производствен цикъл на Rimac Nevera - от шасито от голи въглеродни влакна, което постепенно се превръща в завършен електромобил, до последния етап от проверката на сглобения хиперавтомобил, който се тества и крайния контрол на качеството.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • BioXX
    10.10.2023 15:48
    Уникално лекарство, което взриви интернет: то е многократно по-хладно от виагра и е напълно безопасно на всяка възраст. С него ще имате силна и дълга ерекция, много спе.рма и повишена издръжливост и тестостерон. Прочетете го сами------> https://mub.me/medik