Първо изображение на новия Volkswagen Amarok

  • 19.03.2020 7:36 /
  • 5555 /
  • 1
Първо изображение на новия Volkswagen Amarok

В хода на традиционната конференция на Volkswagen за медиите компанията показа изображение не само на новия кросоувър Nivus, но и дизайнерска скица на второто поколение на пикапа Amarok.

Изображението се появи на заден план, когато председателят на управлението Герберт Дис говори за това, че пикапът ще е един от първите автомобили на компанията, създаден съвместно с Форд. 

Компаниите обявиха плановете за създаването на глобален алианс с сферата на търговския транспорт още през януари 2019 година. Заедно те възнамеряват да произвеждат пикапи и бусове. 

Това означава, че Amarok от второ поколение ще споделя системи и компоненти, а също и технически решения с новия пикап Ranger. И двата автомобила трябва да бъдат пуснати в продажба през 2022 година. 

На рисунката дизайнерите са представили автомобил с доста експресивна външност. 

В живота, естествено, колата няма да изглежда така. Автомобилните производители имат особеността да преувеличават някои детайли, когато създават скиците, пускайки впоследствие коли с по-спокоен дизайн. 

Засега обаче пикапът ще има масивен преден капак, гигантски джанти, много рошави гуми за пресечен терен с футуристични протектори и врати без дръжки. 

Всичките класически признаци на ранния тийзър. 

Скицата обаче ни дава доста добра представа какво може да се очаква от пикапа. 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Максим
    19.03.2020 13:07
    Не сте първи Блиц винаги закъсняват с публикациите