Първи СНИМКИ на серийното BMW X7

 • 14.08.2018 8:38 /
 • 2260 /
 • 2
Първи СНИМКИ на серийното BMW X7

BMW работи върху пълномащабен SUV с три реда седалки. Моделът ще носи името X7. Прототипите от известно време вече се подлагат на тестове, а световната премиера е планирана да се състои в рамките на автомобилното изложение в Лос Анджелис през ноември. 

Благодарение на изтекли изображения от патентен офис в Бразилия широката публика успя да хвърли един поглед върху бъдещия дизайн на автомобила. На тях се вижда, че дизайнът на серийното X7 следва близо онова, което видяхме при концепцията за X7 iPerformance concept, представена през 2017 на изложението във Франкфурт. 

Както се случва с последните модели на BMW, дизайнът не е изненадваш. X7 изглежда като стандартен SUV с три реда седалки, макар че обичайно не се забелязват толкова големи странични вентилационни отвори на несъстезателни коли. Също окото хващат масивните "бъбреци" на предницата.. 

Платформата на X7 е гъвкавата CLAR на BMW - модулна платформа, която евентуално ще бъде в основаната на повечето модели на автомобилния производител, започвайки от 3-та серия нагоре. Платформата е изработена от много леки материали и е съвместима с електрически двигатели. 

Очаква се X7 да се продава с  редови 6-цилиндров двигател, V-8 и Plug-in х хибрид. Очаква се също скоростната кутия да е само една - осемстепенна автоматична, и задвижването да е четири по четири за всичките модели. 

Предпроизводството вече тече с пълна сила в завода на BMW в Спартанбърг в Южна Калифорния, който се очаква да се превърне в центъра на всичките модели с X. Първите бройки за продажба на клиенти се очаква да пристигнат в шоурумите в началото на идната година.  

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • ббб
  14.08.2018 13:35
  Задницата прилича на Мерцедес!
 • 667
  16.08.2018 22:55
  А предницата на гъз.