Първи СНИМКИ на екстериора и интериора на обновения Hyundai Creta

  • 11.11.2021 10:08 /
  • 728 /
  • 0
Първи СНИМКИ на екстериора и интериора на обновения Hyundai Creta

Миналият месец от Hyundai разпространиха рисунки на новата кола, а днес в мрежата се появиха и снимки на реалната Крета. Все пак трябва да се отбележи, че не са разпространени от самия автомобилен производител. 

Изглежда, че същността на обновяването на модела се свежда само до това, кросоувърът да заприлича на останалите модели на марката. Но да се съди все още е рано. Тепърва трябва да дочакаме публикуването на техническите характеристики, което трябва да се случи до дни. 

Както се вижда от снимките, с които са се сдобили Rushlane и Thekoreancarblog, предната част на новата Крета много прилича на Tucson и Santa Cruz.

Набива се на очи голямата решетка на радиатора и оптиката на Parametric Jewel Hidden Lights, маскирана под самата решетка. 

Основните фарове се намират под краищата на решетката. Автомобилът също е получил сребрист кант около решетката и предната броня. 

От Hyundai също са обновили интериора на кросоувъра. Там също се забелязва влиянието на Tucson.

Появил се е четириспицов волан и голям екран на информационно-развлекателната система, който внимателно е вграден е централната конзола. 

Creta също е получил 8-инчов дигитален панел за приборите. Освен това, се виждат решетките на тонколоните, правоъгълните въздуховоди и новите вътрешни светлини. 

 

КОМЕНТИРАЙ