Първи снимки на базовия интериор на новата Skoda Octavia

  • 13.08.2019 7:00 /
  • 7598 /
  • 0
Първи снимки на базовия интериор на новата Skoda Octavia

 Skoda Octavia влиза в топ-10 на най-продаваните автомобили в Европа, затова премиерата на новото, четвърто поколение на автомобила е доста важно събитие.

В мрежата се появиха няколко нови снимки на салона на новата кола. Качеството на шпионските кадри не е много добро, но главните особености на седана се виждат добре.

Например, воланът с двете спици прилича на онова, което ние видяхме при концепта Vision X 2018 година. 

Зад волана е разположено копче за старт на двигателя и изцяло дигитално табло с приборите, което явно няма да е екстра само в топ версиите, но ще присъства и в базовото оборудване. 

Дясно на приборите се намира информационно-развлекателната система, напомняща неголям таблет.

По-рано бе снимана Octavia, която имаше доста по-голям дисплей на мултимедийната система. Следователно пред нас е версията с по-достъпно оборудване.  

Разработчиците на компанията са преместили централните въздуховоди под монитора на медийната система, както при компактната Scala и Kamiq.

Всъщност това оборудване ще присъства и при новите VW Golf и SEAT Leon, а при Audi A3 въздуховодите ще са разположени отляво и отдясно на екрана. 

Под монитора на мултимедийната система на Octavia има редица копчета, а съдейки по скоростния лост, сниман е автомобил с 6-степенна механика.  

 

   Искате да научавате най-интересното и най-новото от света на автомобилите? Харесва ви да четете съвети за вашата кола или да се наслаждавате на ретро кадри от автомобилната история? Тогава ни харесайте във Фейсбук! 

КОМЕНТИРАЙ