Превърнаха Volvo XC60 в брутален пикап с шест колела ВИДЕО

  • 09.08.2022 8:49 /
  • 431 /
  • 0
Превърнаха Volvo XC60 в брутален пикап с шест колела ВИДЕО

По време на автомобилния събор Stockholm Cruising в Стокхолм, състоял се миналите почивни дни, пристигна доста необичайно Volvo, което прикова вниманието на присъстващите и бе заснето на видео. То се оказа XC60 първо поколение, обаче благодарение на рестайлинга, превърнато от компактен кросоувър в брутален пикап с шест колела и товарна платформа, защитна дъга отпред, със светодиодни фарове на покрива и щори на задното стъкло. 

Съдейки по безшевната каросерия и боята, Volvo-пикапът едва ли е резултат от нечий гаражен тунинг. Изданието Motor1 предполага, че колата е дело на шведското тунинг ателие Dalbo Fordonsteknik, известно със своите необичайни модификации на Volvo.

Що се отнася до XC60, то не е известно, дали колата може да бъде сочена като пълноценно 6х6, или дали въобще тя е получила задвижване на задната ос. 

Сайтът на шведските тунинг майстори, видимо, все още се намира в стадий на разработка и затова на нея има доста малко информация, но там може да бъде забелязан пикап с доста по-подходящи за новия му брутален имидж джанти, отколкото малките петспицови колела, видени на видеото. 

 

КОМЕНТИРАЙ