Полицията изпадна в шок от този Мерцедес (СНИМКА)

 • 22.10.2018 11:36 /
 • 8473 /
 • 4
Полицията изпадна в шок от този Мерцедес (СНИМКА)

Понякога се срещат удивителни собственици на автомобили. В този случай парите са стигнали за Mercedes C-Класса, но за наем на товарен бус не, и шофьорът е решил да икономиса при превоз на товари. 

Ако такъв багаж се натовари на Жигули, никой не би се учудил - хората пари нямат, всяка стотинка се цепи на две. Но тук все пак дума за комби на С-Класса, все пак не нов модел, но не от евтините. Въпросното возило бе спряно от пътните полицаи до германския град Людвигсбург, като колата се е движела по автомобилната магистрала A8.

За странния автомобил на полицията съобщили будни граждани, забелязали го на пътя в 05:45 часа сутринта. Шофьорът явно се е опитвал "бързо да свърши работа", докато полицаите все още спят. Когато малко по-късно патрулката задържала автомобила, ясно се виждало, че гумите на Мерцедеса буквално са се смачкали от претоварване. 

Към багажника на покрива били монтирани дървени панели, два реда гуми и няколко детски велосипеда. Освен това, на поставката за два велосипеда, прикрепена за задния багажник, е било натоварено пиано и офис стол. Трябва да се отбележи, че въпросният багажник е разчетен максимум за 60 килограма, а фортепианото тежи над 100. При претегляне се оказало, че общото претоварване на колата е над 400 килограма.

Зад волана на "тира" се намирал 46-годишен румънски шофьор. При това трябва да се отбележи, че товарът не е бил и добре закрепен и можел във всеки един момент да падне. 

Румънецът за наказание бил принуден да си поръча товарен бус и да премести по-голямата част от товара си в него. Едва след това му било позволено да продължи пътуването си. Също така той е глобен с 95 евро, така че икономията май не му е излязла на сметка. 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • Ивончо
  22.10.2018 13:41
  Пак лъжете хората тоя мерц няма номера ве движил се бил в германия аман от тъпотии и лъжи
 • очевидец
  22.10.2018 14:08
  ..пиЯно?... Неграмотници, това не ви е да лижете задника на Б.Б.!
 • бай Гъдю
  22.10.2018 15:49
  Автомобила е създаден, за да служи на човека, но човека трябва и да мисли от време на време! Ако има с какво де!
 • Да попитам
  23.10.2018 10:47
  Румънец или роммънец?