Показаха дизайна на обновената Hyundai Creta 2022 СКИЦИ

  • 25.10.2021 10:06 /
  • 606 /
  • 0
Показаха дизайна на обновената Hyundai Creta 2022 СКИЦИ

В профила в Туитър на Hyundai Motors Indonesia се появиха дизайнерки скици на обновената Hyundai Creta 2022 - именно в тази страна ще се състои дебютът на автомобила преди да бъде започнато неговото производство в Индонезия. 

"Creta ще е първият автомобил на Hyundai, произвеждан в Индонезия в първия завод на Hyundai в Югоизточна Азия",  гласи коментар към снимката.

Актуалната версия на Creta бе представена през 2019 година в Китай и в момента се продава по целия свят, в страни като, Индия и Русия, Бразилия и Мексико.

Всъдеходът не е предлаган до сега в Индонезия, но това скоро ще се промени - в страната ще се появи директно обновеният модел, който ще получи видими промени в стила. 

Обновленная Hyundai Creta 2022 года: показали дизайн

Има предположения, че "живият" автомобил ще дебютира по време на Международния автомобилен салон Gaikindo Indonesia (GIIAS) през идния месец. 

Обновленная Hyundai Creta 2022 года: показали дизайн

В своето модернизиране Creta черпи вдъхновение от модела Tucson, като използва характерната решетка на радиатора с вградените светлини на габаритите и фаровете, преминаващи по страничните калници.  

Съдейки по скиците, всъдеходът, както изглежда, е запазил характерните линии за модела, което се вижда от колесните арки и вратите. 

Също така задната част напомня на версията на Creta, която се продава в Русия, с конфигурацията на стоповете във формата на бумеранг. 
 

Обновленная Hyundai Creta 2022 года: показали дизайн

Вътрешността и оборудването на таблото с приборите изглеждат като при актуалната версия. Именно този модел ще постъпи в продажба в Индонезия, а по-късно и в Индия. 

Обновленная Hyundai Creta 2022 года: показали дизайн

На горните снимки е показана актуалната Creta, която се продава на китайския пазар, на долните снимки: руският вариант на модела.

Ако се сравни индонезийският вариант на Creta с второто поколение, което се продава в Русия от юли 2021 (която се отличава от версията за другите пазари), то разликата ще е само в дизайна на предната част на колата, салонът и изгледът отзад са същите. 

КОМЕНТИРАЙ