Пишлигар с Q7 помля скъпарски McLaren, Porsche и Bentley при зверска катастрофа ВИДЕО

  • 05.08.2019 22:35 /
  • 5470 /
  • 0
Пишлигар с Q7 помля скъпарски McLaren, Porsche и Bentley при зверска катастрофа ВИДЕО

Невероятен момент е заснет от камера. Пишман състезател затри суперколи за 1 милион британски лири, включително  McLaren, Porsche and a Bentley, при катастрофа, приличаща на сцена от филма "Бързи и яростни". 

 При инцидента шофьорът на an Audi Q7 4x4 губи контрол върху голямата кола и се забива последователно в лускозните суперколи на улица Moore в лондонския квартал Челси. 

Джигитът все още не е арестуван, защото е в болница.  На зрелищните кадри, с които се сдоби MailOnline, се вижда как две коли фучат по улицата моменти преди катастрофата. 

Аудито преследва Porsche, но губи контрол и се забива в редицата паркирани коли, след което се преобръща по таван. 

Свидетели разказват, че състезателят е помлял общо 11 луксозни коли с обща стойност над 1 милиона британски лири, като повечето от тях вече не стават за нищо.   

Сред разрушените коли са McLaren за £300,000, Porsche Cayenne за £100,000, синьо Bentley Bentayga за £200,000 a Porsche 911, две Audi Q7 и още едно Porsche.   

Местен жител каза пред изданието, че жилищата на злощастната улица вървят средно по 4.5 милиона британски лири. На нея често се състезават млади гъзарчета с много мощни коли.   

 


  

 

КОМЕНТИРАЙ