Pirelli представи новия си календар със световни звезди СНИМКИ 18+

  • 05.12.2021 10:50 /
  • 4311 /
  • 0
Pirelli представи новия си календар със световни звезди СНИМКИ 18+

Италианският гигант в производството на гуми Pirelli представи фирмения фотокалендар за 2022 година.

Всеки път календарите на Pirelli имат уникална тема. Изданието от 2022 г. е озаглавено с фразата On the Road, което означава "На път" и е изцяло посветено на музикантите.

Популярни западни изпълнители като Шер, Иги Поп, Рита Ора, Дженифър Хъдсън, Grimes, Normani, Saweetie, Kali Uchis и St. Vincent са моделите за Pirelli 2022. Дори фотографът е музикант, 61-годишният Брайън Адамс, легендарният канадски рокер, който достигна върха на популярността си през 80-те и 90-те години.

Оказва се, че Адамс от много години се увлича по художествената фотография и затова е привлечен към проекта от италианската компания.

Брайън казва, че е заснел серия от атмосферни, игриви и свързани с въображението и фантазията портрети. Някои от фотографиите са описани като "ден от живота на пътуващ музикант", а други са "след шоуто". 

Първата категория например включва снимки на поп певицата St. Vincent с китарно перце на езика, на рапърката Saweetie, която бута стелаж с куфари (заснето в хотел в Италия), или на Шер до огледало в празна съблекалня.

Снимката на рокаджията Иги Поп с разголен торс е препратка към известния му портрет от 70-те години. Всъщност 75-годишната Шер и 74-годишният Иги Поп са привлечени за проекта, за да му придадат още по-голям статут, а останалите музиканти, участващи в календара, са от по-младото поколение.

Календарът Pirelli 2020 търси новата Жулиета СНИМКИ

Примери за снимки "след шоуто" са британската певица Рита Ора, която се отпуска във вана, канадката Grimes, която позира в студиото си, или самият Брайън Адамс с китара до класически автомобил.

Според информацията, всички кадри са заснети от Адамс само за три дни. 

Първоначално канадецът е нает да работи по календара на Pirelli за 2021 г., но той не е издаден заради глобалната пандемия от коронавирус, така че проектът е реализиран за 2022 г. 

Новият календар на Pirelli показва стил, красиви тела и мечти (СНИМКИ)

Kali Uchis

Календарът има 160 страници и съдържа повече от 70 цветни и черно-бели фотографски портрета.

Pirelli издава фирмени календари от 1964 г. - каноничните им издания (до XXI век) са пълни със снимки на голи красавици в ярки образи. В началото на 90-те години на миналия век обаче компанията се отказва от тази концепция в полза на по-малко еротични и по-художествени произведения.

Календарите на Pirelli се издават в ограничен тираж от няколко хиляди екземпляра и имат висока колекционерска стойност.

Saweetie

Normani

Grimes

Рита Ора

Иги Поп

Дженифър Хъдсън

Normani

 

КОМЕНТИРАЙ