От това ВИДЕО боли! Супер скъпо Ламборгини се размаза в стена и вече е за боклука

  • 26.03.2019 10:00 /
  • 2652 /
  • 0
От това ВИДЕО боли! Супер скъпо Ламборгини се размаза в стена и вече е за боклука

Ламборгини за 250 000 евро беше унищожено, след като се разби в стена по време на демонстрация на супер автомобили в Западен Лондон. Сивото Lamborghini Huracan Performante, чиято максимална скорост е 321 км/ч и може да вдигне 96 км/ч за 2,9 секунди, излезе от контрол по време на събитието „Суперкар Съндей“, съобщава „Лондон Ивнинг Стандард“.

Това ще е най-мощният сериен пикап в света (СНИМКИ)

Кадри показват как шофьорът форсира двигателя на колата и ускорява. Но той губи контрола и колата се поднася към паркирани автомобили вдясно, след което се завърта повече от 90 градуса в тротоара и се удря в стена и дърво.

Суперколата, която се продава за 250 000 евро, е оставена разбита и с пушек, идващ от задната част. Останките ѝ по-късно са вдигнати със сервизен автомобил от пътя.

26-годишният Томас Мелсенс, който заснел катастрофата, споделя: „Толкова е тъжно да видиш такава красива кола да бъде унищожена“.

„Видимостта на пътя беше добра, но пътят беше прашен. Може би затова е изгубил контрол. Късмет е, че никой не е ранен. Не мога да си представя, че ще успеят да поправят колата“, добавя той.

Сложиха цена на живота! Ето по какво ще пресмятат обезщетенията на близките на загинали при катастрофа

На мястото е била повикана и полиция. Не е имало ранени и не са извършени арести.

КОМЕНТИРАЙ