Новият календар на Pirelli показва стил, красиви тела и мечти (СНИМКИ)

  • 07.12.2018 10:20 /
  • 6458 /
  • 0
Новият календар на Pirelli показва стил, красиви тела и мечти (СНИМКИ)

Основната идея на календара на известната компания за гуми е сънищата на жените и всяка фотография е като мини-филм, който е направен по изумителен начин.

През миналата година фотографът Тим ​​Уокър създаде календара на Pirelli по мотивите на известната творба на Луис Карол "Алиса в страната на чудесата", с чернокожи модели като приказни герои. Новият календар пък е дело на британския фотограф Алберт Уотсън, който е използвал различен сюжет. Темата на изданието е - "Силата на мечтите". Припомняме, че, това е 46-ият календар на компанията, който отдавна е напълно независим и добре известен продукт, но в същото време остава добра реклама за марката Pirelli.

 На страниците на календара за 2019 г. участват известната моделка Джиджи Хадид, в дует с модния дизайнер Александър Уанг, балерината Мисти Коуплънд е с колегата си Калвин Роял III, френската актриса и модел Летисия Каста в дует с балетиста Сергей Полунин.

Пленителна голота: Календар със сексапилни красавици съблазни мрежата (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

"Всяка от жените има своя индивидуалност, ясна цел в живота и собствен начин на действие. И всички те са устремени към бъдещето. Затова най-дълбоката тема е "мечтите", но идеята зад целия проект е разказ чрез тези няколко "мини филма", обяснява Албърт Уотсън смисъла на своя проект.

В новия календар има общо четиридесет цветни и черно-бели снимки с формат 16: 9, някои от които можете да видите в нашата фотоподборка. /auto.blitz.bg

Знойни красавици позираха в календар заедно с легендарни автомобили (СНИМКИ)

 

 

 

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ